top of page

About me

SHE DESIGNED A LIFE SHE LOVED

#GIRLBOSS

Ik zal me even kort voorstellen:

ik ben Rena Sterckx, mama van 2 prachtmeiden en eigenaresse van Nailicious! Nagelstudio & Beautybar. 

In 2016 heb ik besloten om m’n droom na te jagen, en te starten met een opleiding tot nagelstyliste. Het was zalig om met m’n beroep van maatschappelijk assistente m’n zinnen en gedachten te kunnen verzetten tijdens het nagelen; deze hobby groeide al snel boven m’n hoofd waardoor ik er mijn beroep van gemaakt heb en Nailicious! Nagelstudio en Beautybar geopend heb. 

In 2019 ben ik Abstract Key Ambassador en Educator  geworden. Als Key Ambassador heb ik de kans gekregen om de fijne professionele producten van het Belgische merk Abstract Professional Products uit te testen en te promoten.  Hierdoor heb ik steeds als eerste de laatste nieuwigheden op het gebied van nailstyling in huis, hetgeen ook superleuk is voor mijn klanten. Zo hebben ze steeds de kans om rond te lopen met kleurtjes en nieuwigheden die nog niet in de winkel verkrijgbaar zijn!

Ik volg op zeer regelmatige basis opleidingen en workshops in binnen- en buitenland en geef zelf ook nailart-workshops en perfectietrainingen. Mijn specialisatie is nailart en gelukkig heb ik ook superveel klanten die dit erg waarderen, waardoor ik meestal mijn zinnetje mag doen. 

Naast de nailstuff hou ik me ook nog bezig met lashes, brows, spraytan en sugarwaxing; hier vind je meer info over verder op de site.

In m’n weinige vrije tijd ben ik verslaafd aan m’n Harley en tattoos.

Hopelijk tot binnenkort!

Groetjes,

Rena

bottom of page