top of page

QUALITY SERVICES FOR DASHING RESULTS

Learn About What We Offer

sugar site.jpg

SUGARWAXING

spraytan site.jpg

SPRAYTANNING

NAILS

Bij Nailicious! kan je terecht voor nailartistry from mild to wild!
Wij zetten alle hedendaagse systemen: gelpolish, acryl-, gel- en polygelnagels. Deze kunnen elegant in full color, maar bij ons ben je op het juiste adres als je van nailart houdt! De keuze is oneindig...
Ook houden wij ons bezig met special en extreme shapes, zoals stiletto's, gothic almonds, pipes, ... Deze kunnen niet online geboekt worden, hiervoor dien je met ons contact op te nemen. Hou er wel rekening mee dat deze van een hogere prijsklasse zijn.

foto site 1.jpg

SUGARWAXING

Suikerontharing is een verfijnde ontharingstechniek die alle haartjes vanaf de wortel verwijdert met suikerpasta waardoor ze fijner en dunner terugkomen. De pasta kan aangebracht worden op het volledige mannen- of vrouwenlichaam en is samengesteld uit natuurlijke en pure ingrediënten. De grootste troeven van ontharen met suiker? Geen ingegroeide haartjes, onaangename pijn of vervelende allergieën en irritaties. Het resultaat? Klanten die met een brede glimlach en een zijdezachte huid buiten wandelen.

Wij sugaren alles van kop tot teen bij  dames en heren!

sugar site.jpg

BROWS

"Never underestimate the power of a perfect shaped eyebrow"

We gaan aan de slag met jouw brows: shapen, epileren, waxen, knippen en afwerken.

Je kan kiezen uit een classic shaping of  de Nailicious! treatment, waarbij je brows een touch-up krijgen met de producten van Anastasia Beverly Hills

.

Hennabrows:

Tijdens deze behandeling worden je brows geshaped. Daarna worden ze geverfd met Henna. Het grote voordeel hiervan is dat niet alleen de haartjes, maar ook de huid onder je brow mee wordt geverfd. Je brows zijn dus niet alleen gekleurd, maar lijken ook direct veel voller. Zeker voor dames met weinig browgroei zijn Henna Brows de oplossing.

De kleur van de Henna blijft ongeveer 2-3 weken op de haartjes en tot 1 week op de huid zitten. Dit is afhankelijk van het huidtype, het aantal haartjes en het onderhoud. Hoe voorzichtiger je met je brows bent en hoe minder producten je op je brows gebruikt, hoe beter en langer de henna blijft zitten.

brows site 2.jpg

LASHES

Elleebana One Shot Lashlift

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven!

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers!

Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten (max 17 min.) geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers.

Wimperextensions Lash Extend

Hier heeft u de keuze uit one-by-one extensions of Russian Volume.

Bij de one-by-one extensions wordt er 1 extension per wimpertje geplakt.

Bij Russian Volume worden er met zeer fijne extensions waaiertjes gemaakt die dan op 1 wimperhaarje geplakt worden.

lashes site.jpg

SPRAYTAN

Spray tan is de veiligste en meest effectieve manier om bruin te worden zonder zon. Je krijgt een mooi egaal resultaat zonder de risico's die blootstelling aan UV-straling met zich meebrengt.
Op slechts 15-20 minuten krijg je een natuurlijke bruine kleur!

spraytan site.jpg
bottom of page