top of page

QUALITY SERVICES FOR DASHING RESULTS

Learn About What We Offer

sugar site.jpg

SUGARWAXING

spraytan site.jpg

SPRAYTANNING

NAILS

Bij Nailicious! kan je terecht voor nailartistry from mild to wild!
Wij zetten alle hedendaagse systemen: gelpolish, natural nailtraitment met rubberbase & build (BIAB), acryl-, gel- en acrygumnagels. Deze kunnen elegant in full color, maar bij ons ben je op het juiste adres als je van nailart houdt! De keuze is oneindig...
Ook houden wij ons bezig met special en extreme shapes, zoals stiletto's, gothic almonds, pipes, ... Deze kunnen niet online geboekt worden, hiervoor dien je met ons contact op te nemen. Hou er wel rekening mee dat deze van een hogere prijsklasse zijn.

foto site 1.jpg

SUGARWAXING

Suikerontharing is een verfijnde ontharingstechniek die alle haartjes vanaf de wortel verwijdert met suikerpasta waardoor ze fijner en dunner terugkomen. De pasta kan aangebracht worden op het volledige mannen- of vrouwenlichaam en is samengesteld uit natuurlijke en pure ingrediënten. De grootste troeven van ontharen met suiker? Geen ingegroeide haartjes, onaangename pijn of vervelende allergieën en irritaties. Het resultaat? Klanten die met een brede glimlach en een zijdezachte huid buiten wandelen.

Wij sugaren alles van kop tot teen bij  dames en heren!

sugar site.jpg

BROWS

"Never underestimate the power of a perfect shaped eyebrow"

We gaan aan de slag met jouw brows: shapen, epileren, waxen, knippen en afwerken.

Je kan kiezen uit een classic shaping of  de browmapping, waarbij je brows minutieus worden uitgemeten en geshaped volgens de regels van de kunst.

.

Hennabrows of BRONSUN KLEURING:

Tijdens deze behandeling worden je brows geshaped. Daarna worden ze geverfd met Henna of BRONSUN. Het grote voordeel hiervan is dat niet alleen de haartjes, maar ook de huid onder je brow mee wordt geverfd. Je brows zijn dus niet alleen gekleurd, maar lijken ook direct veel voller. Zeker voor dames met weinig browgroei zijn Henna Brows/BRONSUN de oplossing.

De kleur van de Henna blijft ongeveer 5-6 weken op de haartjes en tot 7 a 10 dagen op de huid zitten. Dit is afhankelijk van het huidtype, het aantal haartjes en het onderhoud. Hoe voorzichtiger je met je brows bent en hoe minder producten je op je brows gebruikt, hoe beter en langer de henna blijft zitten.

BRONSUN:

De nieuwste generatie wimper-en wenkbrauwverf in gel-vorm met henna-effect, dat is waar Bronsun® garant voor staat. De ongeëvenaarde formule van deze wimper-en wenkbrauw gel-dye kleurt niet alleen de haren, maar ook de huid waardoor de resultaten verbluffend expressief zijn.

Met een duurzaamheid vanaf 7 a 10 dagen op de huid en tot 7 weken op de haren is de geltextuur van Bronsun's ® wimper-en wenkbrauwverf dé absolute kampioen.

De uitzonderlijke geltextuur van deze innovatieve wimper-en wenkbrauwkleuring vloeit niet uit op de huid en laat zich hierdoor eenvoudig, efficiënt en makkelijk verwerken. Deze ammoniakvrije gel wimper- en wenkbrauwverf droogt de haren niet uit hierdoor is het een uitstekend product om te combineren met een wimperlifting of brow lamination behandeling.

brows site 2.jpg

LASHES

Lash Volume Lifting (LVL) van Lash Lift Brow

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven!

Een lash lift is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers!

 LVL geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. Dit kan gecombineerd worden met kleuring van de wimpers met BRONSUN.

Browlamination van Lash Lift Brow

Brow Lamination is de nieuwste trend op het gebied van browstyling. Deze behandeling is het liften van de wenkbrauwharen om zo vollere en perfect gedefinieerde wenkbrauwen te bekomen. Ideaal voor mensen met asymmetrische wenkbrauwen of wenkbrauwharen die in verschillende richtingen groeien. Je brows blijven 6 tot 9 weken in model! Dit kan ook gecombineerd worden met kleuring BRONSUN.

Wimperextensions

Hier heeft u de keuze uit one-by-one extensions, Brazilian of Russian Volume, hybrid lashes.

Bij de one-by-one extensions wordt er 1 extension per wimpertje gezet.

Bij Brazilian/Russian Volume worden er meerdere zeer fijne extensions  op 1 wimperhaarje gezet.

Hybrid lashes zijn een mix van one-by-one lashes en Brazilian/Russian volume.

Natuurlijk kunnen we ook 'special' lashes zetten, met gekleurde lashes, met glitters, hartjes, ....

We kijken naar je oogvorm en daarop wordt de perfecte lashmapping afgestemd, zodat je ogen prachtige blikvangers worden!

lashes site.jpg

SPRAYTAN

WAT IS SPRAYTANNING?
Een gebronsde huid is en blijft erg populair. Een beetje kleur, een stralende gloed doet iedereen beter op zijn snoet!

Het is bewezen dat het zonnen in de zon of in een solarium erg huidonvriendelijk is en de huidcellen beschadigen. Studies tonen aan dat de zichtbare tekenen van huidveroudering voor 80% te wijten zijn aan de blootstelling aan UV. Daarom verkiezen vele mensen ervoor om op een veilige manier een mooie gebronsde huid te verkrijgen door middel van een professionele spraytanning behandeling en/of door het gebruik van self tanners.

Spraytanning is een professionele ‘bruinen zonder zon’ behandeling waarbij een tanning vloeistof met behulp van een compressor in een fijne mist op het lichaam wordt verneveld. Door de aanwezigheid van ‘bronzer’ in de vloeistof zal de klant onmiddellijk een bruine teint waarnemen. Het bruiningsproces kan tot 8 uur na de behandeling verder in de huid inwerken met een mooie, egale en duurzame teint als resultaat.
WAT MAG JE VERWACHTEN?
Spraytanning is een natuurlijk, verzorgend en veilig alternatief voor een onberispelijke en adembenemende teint. Een behandeling neemt zo’n 15 minuten in beslag en het resultaat stemt overeen met 6 à 8 zonnebanksessies. Kortom, de resultaten zijn verbluffend.

spraytan site.jpg
bottom of page