top of page

NAILS

Bij ons kan je terecht voor verschillende behandelingen:

gelpolish:

Ben je het zat om de hele tijd je nagels te moeten lakken en zijn kunstnagels niet aan jou besteed? Dan is gel polish of gellak voor jou ongetwijfeld de oplossing bij uitstek! Met gel polish geniet je wekenlang van perfect gelakte nagels en is afbladderende nagellak voorgoed verleden tijd. Gel polish voelt soepel en natuurlijk aan, en verstevigt je nagels zonder ze te beschadigen. Als extra service zetten we steeds rubberbase onder de gelpolish voor net dat extra tikkeltje versteviging.

Kunstnagels:

Wij plaatsen gel, acryl en polygel, al naargelang voorkeur en de staat van je nagels.

Extreme / special shapes:

Ook de liefhebbers van het extremere werk komen bij ons aan hun trekken: stiletto's, gothic almond, reversed french inlay nails, pipes, enz... zijn allemaal mogelijk! Deze zijn niet online te boeken, hiervoor dien je met ons contact op te nemen. Hou er wel rekening mee dat deze shapes van een hogere prijsklasse zijn, afhankelijk van je wensen.

Nailart:

Ons motto: "nailartistry from mild to wild!"

Nailart is onze specialiteit, hier kan je alvast in de photo gallery van genieten! Niets is ons te extreem, we go all the way als je dit graag hebt.

Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor een elegante full color.

Opleidingen / cursussen:

Voor privé perfectietrainingen kan je met ons contact opnemen. Tijdens deze training werken we aan wat voor jou belangrijk is!

nails site.jpg
bottom of page